Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

ZÖLD ÚT - Kezdőlap

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

ZÖLD ÚT NYELVIZSGAHELY

Tisztelt Hallgatók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont szolnoki vizsgahelye a 2018. novemberi vizsgaidőszakban nem szervez nyelvvizsgát!

Megértésüket köszönjük!

 

Zöld Út vizsgahely

Neumann János Egyetem
Dr. Csatlós Krisztina

Üdvözlöm a Szent István Egyetem Zöld Út Nyelvvizsgaközpont Szolnoki Vizsgahelyének honlapján!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2016. július 1-jétől a Neumann János Egyetemen, Szolnokon továbbra is letehető a Zöld Út szaknyelvi nyelvvizsga.

Szolnokon államilag akkreditált, egynyelvű szaknyelvi vizsgák tehetők le angol és német nyelvből alap- és középfokon. Felsőfokú nyelvvizsga csak Budapest SZIE-ÉTK-n és Gödöllőn tehető.
Francia nyelvvizsga csak Budapest SZIE-ÉTK-n, Gödöllőn, Debrecenben és Győrben tehető.

A nyelvvizsgákat nem csak a Neumann János Egyetem hallgatói tehetik le, hanem bárki vizsgázhat, aki szeretne színvonalas, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvánnyal rendelkezni.

Új vizsgafeladat:

A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ előírásai alapján 2016. novemberétől minden vizsgarendszernek legalább két feladattal kell mérnie minden fő nyelvi készséget, hogy minél megalapozottabb legyen a mérés. Vizsgarendszerünk is kibővült egy új írásfeladattal, ami táblázatleíráson alapul. Alapfokon mondatok befejezésével, középfokon megadott szavak felhasználásával, felsőfokon pedig önállóan kell egy-egy táblázatot (felsőfokon esetleg  grafikont)  leírni. A Szent István Egyetem honlapján megtalálható az új feladat leírása, a megváltozott vizsgahossz és az új pontozás. A mintafeladatok is frissültek, kiegészülve az új írásfeladattal.

2016. novemberi vizsgaidőszaktól emelkednek a vizsgadíjak! (lásd: vizsgadíjak menüpont alatt )

Munkatársaim nevében is kívánok eredményes nyelvtanulást, sikeres vizsgázást és az életben, munkában is használható nyelvtudást!

Dr. Csatlós Krisztina PhD
vizsgahely-vezető 


Cím: 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14. főépület / 222. iroda)
Tel.: (56)510-300 / 5707 mellék
E-mail: farkasne@szolf.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő – Csütörtök: 9.30-12.00; 12.30-15.30
Péntek: 9.30-13.30
web: http://gk.uni-pae.hu/zold-ut

Partnereink