Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Visszatekintő - Átvették diplomájukat a 2016/2017-es tanév őszi félévében karunkon végzett hallgatók

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Átvették diplomájukat a 2016/2017-es tanév őszi félévében végzett hallgatók100 végzős hallgató vehette át diplomáját a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán. A szolnoki intézmény éltében ez volt az első diplomaosztó ünnepség mióta a kecskeméti intézménnyel összevonva egyetemként működik.

Ünnepi talárban, név szerint vehették át diplomájukat a Pallasz Athéné Egyetem végzősei. A szolnoki Gazdálkodási Karon a 2016/2017-es tanév őszi félévében csaknem 150 diák tett záróvizsgát.

2013-ban kezdtem és ez az első diplomám. Szeretnék elhelyezkedni a szakmában. Még nem gondolkodtam mesterképzésben, de ki tudja, hogy mit hoz még a jövő. - Mondta Schneider Szilvia.

Pénzügy-Számvitel alapszakon végeztem és minél jobb munkahelyet szeretnék találni magamnak ezzel a diplomával. - Tette hozzá Konra Gábor

A végzősek között akadtak olyan hallgatók is, akik nem először öltöttek egyetemi talárt.

Jelenleg Pénzügy és Számvitel szakon veszem át a diplomámat. Nappali szakon végeztem. Illetve még a Szolnoki Főiskolán, Vendéglátó- Szakmenedzser szakon végeztem. - Mondta Opre Rita.

Az első szemeszterre, előadásra és az első vizsgaidőszakra emlékeztette a hallgatókat az intézmény rektora. Ailer Piroska kiemelte, hogy a frissen végzett hallgatók, először vehetnek kezükbe egyetemi diplomát Szolnokon.

A most végzett hallgatóink az elsők, akik még két főiskola diákjaként kezdték meg tanulmányaikat és mára egy egyetem polgáraként fejezik be azt. - Nyitotta meg az ünnepséget az egyetem rektora Ailer Piroska.

Nagyon komoly segítséget kaptunk kívülről, Kecskeméttől és a kormánytól. Így tavaly nyáron megalakult a Pallasz Athéné Egyetem, a Kecskemét, Szolnok együttműködésből. Nekünk ez Szolnokon azt jelentette, hogy megmaradt a felsőoktatás. - Mondta Szalay Ferenc polgármester.

Szalay Ferenc a gratuláció mellett arra is biztatta a diplomásokat, hogy ne felejtsék el a várost, mert Szolnok visszavárja őket.

forrás (szöveg és videó): szolnoktv.hu - 2017. 02. 24. 
kép: Bugány János 

Partnereink