Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Turizmus-Vendéglátás Tanszék - Köszöntő

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Látogató! 
 

Dr. Kóródi MártaKöszöntöm Önt munkatársaim nevében a Turizmus-VendéglátásTanszék honlapján!

Tanszékünk gyökerei több, mint harminc évre nyúlnak vissza, hatalmas tudást, szakmai tapasztalatot halmoztak fel elődeink és jelenlegi oktatóink. Ezt a megújuló és gazdagodó ismerettárat kínáljuk hasznosításra 
A szakma igényére, hallgatóink sikeréért.

A turisztikai ágazatok dinamikusan növekvő gazdasági és társadalmi súlya igazolja a turisztikai képzések iránti igény megalapozottságát. A turizmushoz kapcsolódó különböző szakjaink népszerűségében a munkaerőpiaci keresettség, a gyakorlatközpontú képzési tartalom és a szakma számára jól hasznosítható ismeretek, készségek megszerzésének lehetősége tükröződik.

Szakmai felelőse tanszékünk a Turizmus-vendéglátás (BA/BSc) szaknak és a Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzési szak mindkét szakirányának.Szakirányú továbbképzésként a Regionális turisztikai szakértő szakot és a Rendezvény és protokoll szakreferens szakot kínáljuk.

A vállalati, üzleti gyakorlatban is jól alkalmazható megszerzett tudást széleskörű gyakorlóbázis támogatja, kiegészítve a saját Campus tanéttermünk és Liget Tanszállodánk, valamint a Vendéglátó kabinet, turisztikai szoftverekkel felszerelt géptermek  és az Élemiszervizsgálati és Mikrobiológiai laboratóriumaink nyújtotta lehetőségeket. Célunk, hogy hallgatóink szakmai gyakorlata és a tanszék szakmai kapcsolatrendszere által része legyünk a régióban a turizmus szervezésének, lebonyolításának, tapasztalatainkkal, kutatásainkkal hozzájáruljunk a fejlesztési koncepciók kialakításához, a problémák megoldásához.

A célok megvalósításának garanciája a szakmailag elhivatott rendkívül dinamikus tanszéki alkotó közösség.

Honlapunk további oldalain Ön részletesen megismerkedhet munkánkkal, oktatóink tevékenységével, kutatásainkkal, szolgáltatásainkkal.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket, bízom benne, hogy Ön is szakmai partnerünkké, hallgatónkká válik. További információt kaphat a korodi.marta@gk.uni-neumann.hu címen, ahová véleményét, javaslatait is várom.

  Dr. Kóródi Márta
főiskolai tanár

Turizmus-Vendéglátás Tanszék

Szakdolgozat

Szakmai Gyakorlat

Partnereink