Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Tiszaliget Kft. - Tanétterem és Tanszálloda

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

TISZALIGET TURISZTIKAI ÉS VENDÉGLÁTÓ KFT.

A Neumann János Egyetem 100%-os tulajdonát képező Tiszaliget Turisztikai és Vendéglátó Kft. üzemelteti a Gazdálkodási Kar épületében működő Campus Éttermet, illetve a Tiszaliget elejében található - Szolnok egyik kedvelt szálláshely szolgáltató egységként ismert - a Liget Hotel***-t.

Az étterem és a szálloda is elsősorban a Gazdálkodási Karon működő turizmus-vendéglátás szak felsőoktatási szakképzésében vagy alapszakán ismereteket szerző hallgatók szakmai gyakorlati helyeként funkcionál, tanétteremként és tanszállodaként. A kari hallgatók a képzés eredményeként olyan menedzseri, szervezési, stratégiai illetve operatív feladatokhoz kapcsolódó tudást, szakértelmet és gyakorlatot szereznek, mely későbbi munkaerő-piaci elhelyezkedésüknél is előnyt jelent.

A kari hallgatók gyakorlatorientált képzéséhez hozzájárulva a vállalkozás és az egyetem illetve a karvezetése rendkívül fontosnak tartja, hogy az évközi és féléves szakmai gyakorlatok, valamint a duális képzés vállalati gyakorlatai alatt a vendéglátás és szálláshelyszolgáltatás napi munkamenetének folyamatainak, műveleteinek megismerésén túl a szakmai különlegességei, a csúcsgasztronómia is megjelenjenek. Mesterszakácsunk a „fine dining” világába is betekintést nyújt az egymást érő rendezvények során. 

2016-ban a Liget Hotel*** részt vett a Hotelstars Union minősítési eljárásában, amely során a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szállodai minősítő rendszerében a szálloda megtartotta három csillagát.  A vállalkozás valamennyi sikere, piaci ismertsége és elismertsége hozzájárul az egyetemmé váló főiskola képzési portfóliójához.

A vállalkozás sajátossága, hogy a kar leginkább tehetséges hallgatói számára évek óta további foglalkoztatási lehetőségeket biztosít.  

Elérhetőségek:

  • Weboldal: http://www.tiszaligetkft.hu
  • Facebook: https://www.facebook.com/tiszaligetkft

Liget Hotel***
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 1.
Rusvai Zoltán, értékesítési vezető
Recepció:
Telefon: +36/56 515-043
Mobil: +36/20 951-4551
E-mail: ligethotel@szolf.hu

Liget Étterem
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 1.
Szász Bence, étteremvezető
Telefon: +36-20/534-8001
E-mail: ligethotel@szolf.hu

Campus Étterem
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.
Peterdi Edit, ügyvezető igazgató
Telefon: :+36-20/4222031
E-mail: peterdie@szolf.hu

Tiszaliget Kft.
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.
Peterdi Edit, ügyvezető igazgató
Telefon: :+36-20/4222031
E-mail: peterdie@szolf.hu

Partnereink