Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Tanulmányi ügyintézés - Kezdőoldal

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Oktatási és Képzési Igazgatóság Gazdálkodási Kari Egysége az oktatás komplex rendszerének hátterét adja a hallgatók tanügyi nyilvántartásának vezetésével, tanulmányi adminisztrációjával, a felvételi eljárás lebonyolításával, a vizsgáztatás technikai hátterének megszervezésével, illetve a záróvizsgák megszervezésében történő közreműködésével.

Nemcsak az alapképzésben nappali, levelező és távoktatás tagozaton, hanem a felsőoktatási szakképzésben, valamint a szakirányú továbbképzésben résztvevő hallgatók tanügyi adminisztrációja is a központ feladatkörébe tartozik. Az Oktatási Igazgatóság az intézmény egyik legfontosabb oktatást segítő szervezeti egységeként elvégzi az órarendek elkészítését és azok összehangolását, az oktatók koordinálását, valamint biztosítja a tanulmányi infrastruktúra kapacitásainak kihasználását.

A Kari Egység dolgozói korszerű és kulturált körülmények között végzik munkájukat, fogadják a diákokat, és ellátják az érdeklődőket korrekt, teljeskörű információval.

Számítógépes rendszerünk alkalmas a hallgatók tantárgyfelvételére, vizsgára történő jelentkezésére, a tantárgyi tematika, az aktuális tanügyi információ közrebocsátására és a térítési díjak átutalására.

A kapcsolatfelvétel munkatársainkkal telefonon, e-mailen és személyesen egyaránt lehetővé teszi a kimerítő tájékoztatást.

 

Az Oktatási és Képzési Igazgatóság elérhetősége:

Tanulmányi ügyintézés

Partnereink