Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Tájékoztató diplomaátadó ünnepségről

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Kedves Végzős Hallgatónk!

 

Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a Neumann János Egyetem hallgatójaként sikeresen befejezte tanulmányait.

 

A diplomaátadóval kapcsolatban fontos tudnivalók:


  • Időpont, helyszín

A szolnoki kar végzősei részére az oklevelek és tanúsítványok ünnepélyes átadására a 2018. július 6-án (pénteken) 10:00 órakor kezdődő Ünnepi Szenátusi ülésen kerül sor, melynek helyszíne a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar főépületének aulája (Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.).

 

  • Meghívók

Végzett hallgatóink részére elektronikus meghívó készült, amely a weboldalról tölthető le.


  • Talárviselés

A diplomaosztón talár viselése minden végzősnek kötelező függetlenül attól, hogy a hallgató diplomát, vagy igazolást vesz át. Talársapkát kizárólag a diplomát átvevő végzős hallgatók viselhetnek. A Hallgatói Talárhasználatról az 1/2017. rektori-kancellári utasítás rendelkezik.

A talárt a diplomaátadó napján 8.00 és 9.30 között lehet átvenni. A talár átvételének és leadásának helyszínei a campus főépület erre a célra kijelölt tantermei.

A talárt, a sapkát és a nyakkendőt 3.000 Ft kölcsönzési díj fejében, és 10.000 Ft kaució megfizetését követően vehetik igénybe, melyet a „talárcsomag” átvételekor készpénzben kell kifizetni.

Kérjük, fehér kesztyűről mindenki maga gondoskodjon!

A talárt a Diplomaátadó záró időpontját követően az átvétel helyén kötelesek leadni az ünnepség befejező időpontját követő 2 órán belül. A letétbe helyezett kaució a „talárcsomag” sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár. A hímzett kari logót emlékül kapják.

A fontosabb információkat itt is kiemeljük, de kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításban foglaltakat is, mely a következő linken elérhető: http://gk.uni-neumann.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/4000101/m/1030

 

  •  Diplomaátadó menete, vendégek fogadása

Kérjük, hogy az ünnepségen névvel ellátott ülőhelyét legkésőbb 9.35 -ig foglalja el.

A helyek elfoglalása után 9:40-től az Oktatási és Képzési Igazgatóság munkatársai főpróba keretében ismertetik a diplomaátadó ünnepség forgatókönyvét és tennivalóit.

A diplomaátadó szenátusi ülésen a meghívott vendégek és a végzősök számára fenntartott ülőhelyeken túl csak igen korlátozott számban állnak rendelkezésre ülőhelyek. Kérjük, hogy vendégei meghívásakor tartsa ezt szem előtt.

Az ünnepségen minden végzős hallgatóról készül fotó a diploma átvételekor, melyek térítésmentesen letölthetők a központi weboldalról (www.uni-neumann.hu). Az első széksor vonala előtt csak az intézmény fotósa és a sajtó munkatársai tartózkodhatnak. A hozzátartozók itt nem készíthetnek fotót; kérjük, fotózással ne zavarják az ünnepség menetét.
 
  • Parkolás
A főépület melletti parkolóban és a B épület mellett elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. A parkolás megkönnyítését szabad helyek függvényében munkatársaink irányítják, kérjük, vegyék figyelembe tanácsaikat, autóikat ne hagyják sehol a forgalmat és a rendezvényt akadályozó módon!

Kívánunk Önnek sikeres pályafutást és jó egészséget!

Partnereink