Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Sziklai Máté - Turizmus-Vendéglátás szak, Szálloda-menedzsment és Egészségturizmus szakirány

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Sziklai Máté - Turizmus-Vendéglátás szak, Szálloda-menedzsment és Egészségturizmus szakiránySziklai Máténak hívnak, az akkor még Szolnoki Főiskola 2014-ben végzett hallgatója vagyok. Diplomámat Turizmus-Vendéglátás szakon, Szálloda-menedzsment szakirányon szereztem, mellette pedig elvégeztem az Egészségturizmust is, mint második szakirány.

Az államvizsgát követő néhány hónapot álláskereséssel töltöttem, elsődleges célom az volt, hogy a lakóhelyemhez közel találjak megfelelő munkahelyet.

Ez 2014 májusában sikerült is, felvételt nyertem a City Hotel Miskolc**** üzleti szállodájába, mint recepciós. Izgalmas egy évet tölthettem el ebben a pozícióban, majd 2015 májusában újabb lehetőséget kaptam: felajánlották számomra az értékesítési menedzser pozíciót, amit természetesen azonnal el is fogadtam és azóta is ebben a munkakörben tevékenykedek.

A cégnél eltöltött évek rávilágítottak arra a felismerésre, hogy a főiskolán tanultak (amiket az adott félévben természetesen totálisan feleslegesnek tartottam) remekül hasznosíthatóak, azokat nap mint nap felhasználom a munkám során. Azon kevesek közé tartozok, akik a végzettségüknek megfelelő területen tudott elhelyezkedni, úgy gondolom ez annak is köszönhető, hogy a megfelelő oktatást kaptam, a megfelelő oktatóktól.

Partnereink