Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Gazdálkodási kar szakirányú továbbképzési szakok

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Szakirányú továbbképzési szakok

 

Szakirányú továbbképzési szakok - 2018-2019. 1. félév

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kara a következő szakirányú továbbképzési szakokat hirdeti 2018. szeptemberi indítással a diplomával már rendelkező érdeklődőknek:

 • Diplomás rendezvény és protokoll szakreferens
 • Logisztikai szakközgazdász/szakreferens
 • Marketingkommunikáció szakközgazdász/szakreferens
 • Pénzügy, adó és ellenőrzés szakközgazdász/szakreferens
 • Sales manager szakközgazdász/szakreferens
 • Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász/szakreferens

Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Gazdálkodási Kar is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejezetten a diplomások szakmai tudásának mélyítését vagy újabb tudományterületre történő bevezetését jelentik. Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik egy-egy jól meghatározott, szűkebb témakör naprakész ismereteit kívánják bővíteni. A szakközgazdász képzésekre –amelyek két félévesek közgazdász oklevéllel rendelkezők nyerhetnek felvételt, szakreferens képzéseinkre minden más diplomával lehet jelentkezni.

A levelező rendszerű szakirányú továbbképzés működését a Nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény szabályozza. A 2018. szeptemberben induló képzéseinkre 2018. augusztus 31-ig lehet jelentkezni. A képzések indításához minimum 10 fő jelentkező szükséges.

A költségtérítés összege szakonként és félévenként változó összegű lehet. A 2018/19. tanévben induló képzéseink díja 115.000 Ft/félév.

Jelentkezni a kitöltött, aláírt és szkennelt jelentkezési lap és a már megszerzett oklevél másolatának beküldésével lehet a gk@gk.uni-neumann.hu e-mail címre. A beiratkozás napján az eredeti jelentkezési lapot be kell adni és az oklevelet be kell mutatni.

A jelentkezések lezárását követően a beküldött jelentkezési lapokat a felvételi bizottság bírálja el és dönt az egyes szakok indításáról. A döntésről és a további tudnivalókról a jelentkezők írásbeli tájékoztatást kapnak.

A beiratkozás mindig az első oktatási napon van. Minden hallgató részletfizetési kedvezményt kérhet az érvényes Tanulmányi és Vizsgaszabályzat alapján.

Az őszi félév szorgalmi időszaka szeptembertől decemberig tart, a tavaszi félév februártól májusig. A vizsgákat januárban és júniusban bonyolítjuk. A foglalkozásokat általában félévente öt alkalommal, pénteki és szombati napokon tartjuk. Előadóink egyetemi oktatók, nagy gyakorlattal rendelkező neves szakemberek. A képzésekre meghívott óraadók ismert és oktatóként is elismert gyakorlati szakemberek, akik a pénzintézetektől, hatóságoktól, közigazgatási szervektől és a versenyszféra szereplői közül érkeznek. A képzés befejezését követően szakdolgozatot kell készíteni és záróvizsgát kell tenni. A záróvizsga részei: a szakdolgozat prezentációja, a szakdolgozat megvédése és a szakmai tárgyakból komplex szóbeli vizsga.

A Neumann János Egyetem szolnoki Gazdálkodási Kar 2018/2019. tanév 1. félévben meghirdetett szakirányú továbbképzési szakjai: 

 • Diplomás rendezvény és protokoll szakreferens
 • Logisztikai szakközgazdász/szakreferen
 • Marketingkommunikáció szakközgazdász/szakreferens
 • Pénzügy, adó és ellenőrzés szakközgazdász/szakreferens
 • Sales manager szakközgazdász/szakreferens
 • Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász/szakreferens

A képzések részletes leírásai a kari DOKUMENTUMTÁRBAN találhatók:

Bővebb felvilágosítás a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar honlapján található - http://gk.uni-neumann.hu/szakiranyu-tovabbkepzes-diplomasoknak, illetve a gk@gk.uni-neumann.hu e-mail címen kérhető.

Telefonos ügyfélszolgálat: 56/511-737

 

Szeretettel várjuk érdeklődését – jelentkezését!

 

 

Képzéseink

Partnereink