Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Gazdálkodási kar szakirányú továbbképzési szakok

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Szakirányú továbbképzési szakok

 

Szakirányú továbbképzési szakok

 

2018/2019. 2. félév és 2019/2020. 1 félév


A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kara a következő szakirányú továbbképzési szakokat hirdeti 2019. február 09. és 2019. szeptember 14. indítással, a diplomával már rendelkező érdeklődőknek:

 • Diplomás logisztikai szakreferens
 • Diplomás marketingkommunikációs szakreferens
 • Diplomás pénzügy, adó és ellenőrzés szakreferens
 • Diplomás rendezvény és protokoll szakreferens
 • Diplomás sales manager szakreferens
 • Diplomás vállalati irányítás és kontrolling szakreferens
 • Logisztikai szakközgazdász
 • Marketingkommunikáció szakközgazdász
 • Pénzügy, adó és ellenőrzés szakközgazdász
 • Sales manager szakközgazdász
 • Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász

 

Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Gazdálkodási Kar is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejezetten a diplomások szakmai tudásának mélyítését vagy újabb tudományterületre történő bevezetését jelentik. Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik egy-egy jól meghatározott, szűkebb témakör naprakész ismereteit kívánják bővíteni. A szakközgazdász képzésekre – amelyek két félévesek közgazdász oklevéllel rendelkezők nyerhetnek felvételt, szakreferens képzéseinkre minden más diplomával lehet jelentkezni.

A levelező rendszerű szakirányú továbbképzés működését a Nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény szabályozza. A 2019. februárban induló képzéseinkre 2019. január 15-ig lehet jelentkezni, a 2019. szeptemberben kezdődő képzéseinkre pedig 2019. augusztus 31-ig.  A képzések indításához minimum 10 fő jelentkező szükséges.

A költségtérítés összege szakonként és félévenként változó összegű lehet. A 2018/19. tanévben induló képzéseink díja 115.000 Ft/félév.

Jelentkezés díja: 4500 Ft

A befizetés módja: átutalás (Számlaszám: 10025004-00336114-00000000)

A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: GK- a jelentkező nevét, és a szakirányú továbbképzés megnevezését.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben létszámhiány miatt nem indul a szakirány, a befizetett regisztrációs díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 

 

Jelentkezni a kitöltött, aláírt és szkennelt jelentkezési lap és a már megszerzett oklevél másolatának (magyar-angol*) beküldésével lehet a szep.kiss.anita@gk.uni-neumann.hu e-mail címre. A beiratkozás napján az eredeti jelentkezési lapot be kell adni és az oklevelet be kell mutatni.

* amennyiben angol nyelvű oklevéllel nem rendelkezik, úgy szükséges az oklevelet kiállító intézmény részéről kiadott igazolásra, mely tartalmazza angol nyelven az intézmény nevét, a szak és a képzettség megnevezését.

A jelentkezések lezárását követően a beküldött jelentkezési lapokat a felvételi bizottság bírálja el és dönt az egyes szakok indításáról. A döntésről és a további tudnivalókról a jelentkezők írásbeli tájékoztatást kapnak.

A beiratkozás mindig az első oktatási napon van. Minden hallgató részletfizetési kedvezményt kérhet az érvényes Tanulmányi és Vizsgaszabályzat alapján.

Az őszi félév szorgalmi időszaka szeptembertől decemberig tart, a tavaszi félév februártól májusig. A vizsgákat januárban és júniusban bonyolítjuk. A foglalkozásokat általában 2-3 hetente, pénteki és szombati napokon tartjuk. Előadóink egyetemi oktatók, nagy gyakorlattal rendelkező neves szakemberek. A képzésekre meghívott óraadók ismert és oktatóként is elismert gyakorlati szakemberek, akik a pénzintézetektől, hatóságoktól, közigazgatási szervektől és a versenyszféra szereplői közül érkeznek. A képzés befejezését követően szakdolgozatot kell készíteni és záróvizsgát kell tenni.

A képzések részletes leírásai a kari DOKUMENTUMTÁRBAN találhatók:

Bővebb felvilágosítás a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar honlapján található - http://gk.uni-neumann.hu/szakiranyu-tovabbkepzes-diplomasoknak, illetve a szep.kiss.anita@gk.uni-neumann.hu e-mail címen ill. az 56/511-716-os telefonszámon kérhető.

 

Szeretettel várjuk érdeklődését – jelentkezését!

Képzéseink

Partnereink