Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Rendezvény- és konferenciaszervezés, épülethasznosítás

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának (volt Szolnoki Főiskola) Campusának 2008 decemberében átadott új főépületével nemcsak az intézmény infrastruktúrája gyarapodott egy minden igényt kielégítő oktatási épületével, hanem a régióban egy fehér folt is színesedett egy új konferenciaközponttal. 

A térségben egyedülálló technikával felszerelt épületben 460 fős (5 darab szinkrontolmács fülkével rendelkező) nagy előadó mellett további 30 kisterem található. A 650 m2-es aulában hangversenyeket is szervezünk. A Campushoz épületéhez tartozik egy 200 férőhelyes parkoló is.

A diákjaink segítségével a hostess feladatokat is professzionális módon meg tudjuk oldani, hiszen a hallgatók képzése lefedi a turizmus-, rendezvényszervezést is. A szállás és éttermi szolgáltatás sem jelent gondot, mivel tanszállodánk, amelyet a Tiszaliget Kft. üzemeltet, Liget Hotel***néven rendelkezésükre áll.

Az éttermi szolgáltatást pedig a főépületben található Campus étteremmel biztosítjuk. Az elmúlt két évben általunk vagy közreműködésünkkel rendezett több, mint száz rendezvény illetve konferencia is bizonyítja, hogy intézményünk, mind technikailag, mind szakmailag felkészült arra, hogy az Önök rendelkezésére álljon.

Bemutatkozó filmünk


Kapcsolat:

Bárány Márta
Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar
H-5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.
Telefon: 06/20/376-46-09
E-mail: baranym@szolf.hu

Partnereink