Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

NN InsuRace üzleti szimulációs verseny

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

NN InsuRace üzleti szimulációs versenyPróbáld ki magad az NN üzleti szimulációs versenyén! Vedd át egy biztosító társaság irányítását és versenyezz a többiekkel. Az InsuRace-re 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik nem ijednek meg a szakmai kihívásoktól.

Az élő selejtezőn és online középdöntőn továbbjutó legjobb 10 csapat az NN székházban méri össze tudását az értékes nyereményekért! Készen állsz?

Nevezz november 7-ig és nyerj akár iPad mini 4-et vagy Tedx Youth konferencia belépőt! 

Az InsuRace versenyre elsősorban közgazdász érdeklődésű jelentkezőket várunk, 3 fős csapatokban. A jelentkezők lehetnek aktív hallgató jogviszonnyal rendelkezők, de frissdiplomások is. A csapatok összeállhatnak különböző oktatási intézményekből is. A jelentkezéshez az iskolák helyi szervezőjétől kell kódot kérni, ezzel a teljes csapat be tud regisztrálni. A jelentkezés ingyenes!

A játék során egy biztosítási társaság irányítását kell átvenni a csapatoknak és egymással versenyezni a biztosítási piacon. A cél a piacelsőség, amit helyes stratégiai döntésekkel érhettek el. A profit mellett a piaci részesedés is fontos tényező a végső helyezésnél. A részletes játékleírást a Letöltések menüpont alatt találjátok.

Az országos bajnokság 3 körből áll, itt található a részletes Időzítés.

  • A selejtezők 6 városban kerülnek megrendezésre országszerte. Az élő eseményeken a helyi hallgatók mérhetik össze képességeiket és tudásukat. A piacgyőztesek biztosan továbbjutnak a következő fordulóban.
  • A középdöntő során a már egyszer bizonyított csapatok mérkőznek meg egy online forduló keretében.
  • A legjobb 10 csapat az NN székházban versenyezik a játék döntőjében, az országos bajnoki címért.

Ha gond van a regisztrációval vagy kérdésed van a versennyel kapcsolatban, keress minket bizalommal: kerdes@insurace.hu.

Részetek: www.insurace.hu

Partnereink