Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar - Felvételi információk

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Érdeklődő! Kedves Olvasó!

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának felvételi oldalait olvassa, melyeken minden fontosabb információt megtalál oktatási, képzési tevékenységünkről, nemzetközi kapcsolatainkról valamint intézményünket jellemző színes hallgatói életről és a hallgatóinknak nyújtott szolgáltatásainkról.

Intézményünk kifejezett célja, hogy a képzési területén hallgatóit versenyképes, a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő tudással vértezze fel és diákjaink a diploma megszerzése után mind belföldi, mind külföldi munkahelyen megállják a helyüket. Céljaink elérését gyakorlatias és a gazdasági életben is elismert oktatói gárda valamint európai színvonalú oktatási épület és kollégium illetve minden igényt kielégítő könyvtári és informatikai szolgáltatások segítik.

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának erőssége a családias, hallgatóközpontú szemlélet, mely bizonyítottan sikeresen formálja a hallgatók és az intézmény jövőképét egyaránt.

A kar jogelőd intézményei közel 50 éves múltra tekintenek vissza, az intézményünk neve 2000 óta Szolnoki Főiskola volt, mely 2016. július 1-e óta Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar névre változott. Az Egyetem neve 2017. augusztus 1-jével Neumann János Egyetemre módosult. Napjainkban közel 2000 hallgatónkkal a térség meghatározó felsőoktatási intézményévé váltunk.

PAE Gazdálkodási Kar - Felvételi

A NJE Gazdálkodási Kar hallgatói négy alapszak, egy mesterszak és nagyszámú felsőoktatási szakképzési szak kínálatából választhatnak. A 2009-ben elkészült a Campus új oktatási főépülete, a kollégium, a Campus (tan)Étterem és a Liget Hotel*** (tanszálloda) is a hallgatók rendelkezésére áll. Intézményünk 21. századi színvonalon tudja biztosítani az oktatók és hallgatók elhelyezését, a modern és minőségi felsőoktatás, a tudományos munka és szolgáltatás feltételeit, a város talán legszebb részén, a Tiszaligetben.


Partnereink