Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

LCCIEB Szolnoki Vizsgahely

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT
Tisztelt Hallgatók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az LCCI Nyelvvizsgaközpont szolnoki vizsgahelye a 2018. novemberi vizsgaidőszakban nem szervez nyelvvizsgát!

Megértésüket köszönjük!

 

LCCIEB vizsgahely

Neumann János Egyetem


We help people and businesses grow 

A Londoni Kereskedelmi és Iparkamara Vizsgáztatói Testületének mottójával üdvözlöm Önt az LCCIEB szolnoki vizsgahelyének honlapján! 

2004-től - az EU-csatlakozás évétől - a növekvő mobilitás követelményeivel összhangban olyan egynyelvű szaknyelvi vizsga letételére nyílik nálunk lehetőség, amely nemzetközileg ismert és elismert. A vizsgáztatást az Idegen Nyelvi Tanszék nagy tapasztalattal és nemzetközi minősítéssel rendelkező oktatói végzik. 

A NYAT 2004. december 13-i határozatával akkreditálta az angol üzleti szaknyelvvizsgát, ami azt is jelenti, hogy a felsőoktatási intézmények – így a Neumann János Egyetem is -, elfogadják a diploma megszerzésének feltételeként az LCCIEB EFB nyelvvizsga-bizonyítványokat. A sikeres nyelvvizsgákról nemzetközi és magyar államilag elismert bizonyítványt adunk ki.

A nyelvvizsgáztatás mellett fontos feladatunk a szaknyelvi vizsgákra való felkészítés, melyet „How to Pass” kurzusok és tréningek formájában valósítunk meg.

Munkatársaim nevében is élvezetes nyelvtanulást és használható nyelvtudást kívánok minden látogatónknak és leendő nyelvvizsgázónknak!

LCCIEB vizsgahely

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT

Partnereink