Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Újra Kutatók Éjszakája a Gazdálkodási Karon!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kutatók Éjszakája

 

2018. 09. 28. - KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON

2018. szeptember 28-án (17:00 - 21:00), a hónap utolsó péntekén Kutatók Éjszakája a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán! 

Izgalmas és érdekes programok kicsiknek és nagyoknak.

A Szolnoki Főiskola a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának jogelődje 2010 óta vesz részt a Kutatók Éjszakája rendezvény sorozatban. Talán az egyik legsikeresebb, legnépszerűbb rendezvényünk, ami a lakosság felé szól. Az átlagos látogatószám 450-500 fő körül változott az elmúlt években, köszönhetően a színes programoknak és a rendezvényt megelőző marketing tevékenység (Facebook, AKTÍV Rádió, stb.). A látogatók többségét a szolnoki és Szolnok környéki családok adják. Szép számmal jönnek el hozzánk középiskolai osztályok is. A Campusba kilátogatók megismerik a Kar tevékenységét, tanszékeit. A Kutatók Éjszakáján a Karon működő tevékenykedő tanszékek, tanszéki csoportok bemutatkozhatnak, ahogy ezt tették ez idáig is.
A Kutatók Éjszakája rendezvényt már egy jól bejáratott programterv szerint rendezzük meg. A főépület aulájában standokat alakítunk ki, ahol a meghívott vendégeink, partnereink várják a kilátogatókat. 

Részletek a Facebook oldalunkon: 

https://www.facebook.com/njegazdalkodasikar/

A részletes programok megtekinthetők/letölthetők itt:

NJE-GK Kutatók Éjszakája 2018. részletes program

NJE Kutatók Éjszakája 2018. részletes program


Partnereink