Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Közgazdasági, Pénzügyi és Menedzsment Tanszék - Köszöntő

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Magam és kollégáim nevében szeretettel üdvözlöm a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar Közgazdasági, Pénzügyi és Menedzsment Tanszékének honlapján!

Ezeken az oldalakon a tanszék által gondozott tantárgyakkal kapcsolatos hasznos információkat, segédleteket talál.

Tanszékünkről bővebben:

Tanszékünk feladata, hogy főiskolai szintű és struktúrájú képzéssel a közgazdaság területén jártas, elméletileg jól megalapozott tudással rendelkező értelmiséget képezzen a gazdaság - elsősorban a pénzügyi szféra, a turizmus, a vendéglátás, a kereskedelem és a külgazdaság - különböző területi számára.

A képzés, illetve a tantárgyak felépítése és tematikája figyelembe veszi a szakmai fejlődés és a piac által diktált követelményeket, igazodik a külső elvárásokhoz, a közgazdaság tudomány nemzetközi állásához.

A tanszéken oktató kollégák messzemenően figyelembe veszik a hallgatói elvárásokat, egyeztetve azokat a szakmai követelményekkel.

A tanszék a főiskola 1993-as megalakulásakor jött létre, először Gazdaságtan, majd később Közgazdasági Tanszék néven. A tanszék tagjai aktív résztvevői a különböző szintű konferenciáknak, tudományos rendezvényeknek.

   Dr. Gáspár Andrea
tanszékvezető

Közgazdasági, Pénzügyi és Menedzsment Tanszék

Szakdolgozat

Szakmai Gyakorlat

Partnereink