Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Kereskedelem, Marketing és Nemzetközi Gazdálkodási Tanszék - Köszöntő

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kedves Látogató!

Dr. Pólya ÉvaSzeretettel köszöntöm Önt, mind a magam, mind pedig a Kereskedelem, Marketing és Nemzetközi Gazdálkodási Tanszék minden oktató és nem oktató munkatársainak nevében.

„ A Hallgatókért, a Tudásért, Érted!”

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának jelmondatát, a - 2014. szeptember 1-ével, két korábbi Tanszék egyesülésével létrejött, - Kereskedelem, Marketing és Nemzetközi Gazdálkodási Tanszék is teljes mértékben magáénak vallja.

Célunk és feladatunk, hogy a Tanszék gondozásában lévő szakok magas színvonalú oktatása mellett, a tudományos munka területén is kiemelkedőt nyújtsunk. Ennek záloga, az itt oktató kollégák oktatói és tudományos felkészültsége, végzettsége.

Valljuk, hogy a az elméleti ismeretanyag lényeges, de csak a gyakorlattal együtt, azzal karöltve alkothat teljes egységet, egy olyan tudást, mely iránt a munkaerőpiacon kereslet mutatkozik. Éppen ezért kiemelt jelentőségűnek tartjuk,  hogy  Szolnok város és Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági életének szereplőivel aktív kapcsolatot tartsunk, és segítsük a térséget, a gazdasági, társadalmi és kulturális problémáinak megoldásában.

Ennek szellemében végezzük oktatói, kutatói tevékenységünket, és hoztunk létre, szándékaink szerint, egy jó közösségen nyugvó „szellemi műhelyt”.

Oldalainkon Ön részletesen tájékozódhat az oktatás rendszeréről, a tantárgyakról, a szakmai gyakorlatról, oktatóink tevékenységéről, kutatási eredményeinkről és tanszékünk szolgáltatásairól. Reméljük, hogy tevékenységünk alapján Ön is kedvet érez majd ahhoz, hogy a Gazdálkodási Kar hallgatója, illetve partnere legyen.

Tisztelettel kérem, hogy tevékenységünkkel kapcsolatos véleményéről, innovatív javaslatairól tájékoztasson minket, amelyet a polya.eva@gk.uni-neumann.hu címre várom.

Tisztelettel:

  Dr. Pólya Éva
főiskolai docens, mb. tanszékvezető

Kereskedelem, Marketing és Nemzetközi Gazdálkodási Tanszék

Szakdolgozat

Szakmai Gyakorlat

Partnereink