Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Kari nyelvvizsgahelyek

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Kar három gazdasági nyelvvizsgaközpont akkreditált vizsgahelye: LCCIEBBGE NYK és Zöld Út. Az Idegen Nyelvi Tanszéken négy nyelvből lehet szaknyelvi vizsgát tenni: angolnémetfrancia és orosz nyelvből.
LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGAKÖZPONT

2004-től - az EU-csatlakozás évétől - a növekvő mobilitás követelményeivel összhangban olyan egynyelvű szaknyelvi vizsga letételére nyílik nálunk lehetőség, amely nemzetközileg ismert és elismert. A vizsgáztatást az Idegen Nyelvi Tanszék nagy tapasztalattal és nemzetközi minősítéssel rendelkező oktatói végzik.

A NYAT 2004. december 13-i határozatával akkreditálta az angol üzleti szaknyelvvizsgát, ami azt is jelenti, hogy a felsőoktatási intézmények – így a Pallasz Athéné Egyetem is -, elfogadják a diploma megszerzésének feltételeként az LCCIEB EFB nyelvvizsga-bizonyítványokat. A sikeres nyelvvizsgákról nemzetközi és magyar államilag elismert bizonyítványt adunk ki.

A nyelvvizsgáztatás mellett fontos feladatunk a szaknyelvi vizsgákra való felkészítés, melyet „How to Pass" kurzusok és tréningek formájában valósítunk meg.

Munkatársaim nevében is élvezetes nyelvtanulást és használható nyelvtudást kívánok minden látogatónknak és leendő nyelvvizsgázónknak!

 


BGE NYELVVIZSGAKÖZPONT SZOLNOKI VIZSGAHELY

A Szolnoki Vizsgahely 2000. óta működik akkreditált vizsgahelyként, azóta szervezzük és bonyolítjuk le a nyelvvizsgákat, jelenleg angol, német, francia és orosz nyelvekből.

Szolnokon államilag akkreditált, kétnyelvű, üzleti és idegenforgalmi-vendéglátóipari szaknyelvi vizsgák tehetők le középfokon, illetve megfelelő számú jelentkező esetén alap vagy felsőfokon is, írásban és/vagy szóban.


ZÖLD ÚT NYELVVIZSGAHELY

ZÖLD ÚT NYELVIZSGAHELY

Tisztelt Vizsgázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mezőtúri vizsgahely áthelyezésre került Szolnokra, a NYAK (Nyelvvizsgát Akkreditáló Központ) 2010. október 26-án akkreditálta a Szolnoki Főiskolát a Zöld út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyeként. Így 2011-től Szolnokon is vizsgázhatnak hallgatóink - és természetesen más intézmények hallgatói is.


Partnereink