Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Dékáni köszöntő

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Dr. Szabó Attila

Tisztelt Olvasó! 

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kara nevében üdvözlöm. Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat. A város egyik intézményének megbízott vezetőjeként invitálom, látogasson el Szolnokra, ismerje meg ezt a kellemes, nyugodt és békés várost. Meggyőződésem, hogy az egyetemi kar és a város együttesen kellemes benyomást fog Önre gyakorolni.

A Gazdálkodási Kar a Szolnoki Főiskola és a Kecskeméti Főiskola összeolvadása révén jött létre, az új egyetem egyik karaként. Célunk, hogy tovább vigyük a közel 40 éves szolnoki közgazdász képzés hagyományait és folyamatosan fejlesszük azt.

Mindenki szeretne több lenni az átlagosnál! Mindenkiben megvan a vágy az ismeretlen megismerésére, legyen az egyszerű kíváncsiság, komolyabb érdeklődés vagy tudatos tanulás. A Gazdálkodási Kar ez utóbbiban tud segíteni és hozzájárulni egy olyan képzettség megszerzéséhez, amely üzleti területen felsőoktatási szakképzési-, alap- és mester szakokon ad versenyképes és gyakorlatorientált tudást, mindezt Szolnokon – a legélhetőbb magyar városban, a Tiszaliget gyönyörű környezetében, modern épületben és olyan hallgatói-oktatói közösségben, ahol ismerjük egymást, ahol figyelünk egymásra!

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán három felsőoktatási szakképzési szak hat szakiránya, öt alapszak és egy mesterszak biztosítja a magas szintű közgazdász képzés folyamatosságát, de kínálunk speciális képzéseket a már diplomával rendelkezőknek is.

Az Egyetem Gazdálkodási Kara kellemes természeti környezetben, modern infrastruktúrával, tartalmas képzéssel, kutatási és szolgáltatási portfólióval, szeretettel várja Önt hallgatóként, képzési-kutatási partnerként illetve a tevékenységünk iránt érdeklődőként!

 

Dr. Szabó Attila

mb. dékán

Partnereink