Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Kari - Dékáni köszöntő

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Dr. Lakatos VilmosTisztelt Olvasó! 

A Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kara nevében üdvözlöm. Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat.

A Gazdálkodási Kar a Szolnoki Főiskola és a Kecskeméti Főiskola összeolvadása révén jött létre, az új egyetem egyik karaként. Célunk, hogy tovább vigyük a szolnoki közgazdász képzés hagyományait és folyamatosan fejlesszük azt. Az oktatást négy alapszakon, a hozzájuk kapcsolódó felsőoktatási szakképzéseken és szakirányú továbbképzésein folytatjuk. Az előzetes akkreditációs eljárások sikeres lezárása után mesterszakon is kínálunk továbbtanulási lehetőséget. A 2016. július 01-i átalakulást követően az intézmény egy fokozattal előbbre tudott lépni és immár egyetemi képzésről adhatunk tájékoztatást.

A város egyik intézményének megbízott vezetőjeként invitálom, látogasson el Szolnokra, ismerje meg ezt a kellemes nyugodt és békés várost, amely az ország legélhetőbb városa címének birtokosa. Meggyőződésem, hogy az egyetemi kar és a város együttesen kellemes benyomást fog Önre gyakorolni. 

Az Egyetem Gazdálkodási Kara kellemes természeti környezetben, modern infrastruktúrával, tartalmas képzéssel, kutatási és szolgáltatási portfólióval szeretettel várja Önt hallgatóként, képzési-kutatási partnerként illetve a tevékenységünk iránt érdeklődőként!

Dr. Lakatos Vilmos mb. dékán 

Partnereink