Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar és a JNSZ Megyei középiskolák vezetőinek találkozója

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018. március 20-án került sor a Gazdálkodási Kar és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei középiskolák vezetőinek találkozójára a kar tiszaligeti kampuszán.

A Gazdálkodási Kar az elmúlt beiskolázási kampányban 29 középiskolát látogatott meg, valamint 19 szülői értekezleten is tájékoztattuk a diákok szüleit a kari továbbtanulási lehetőségekről és támogatásokról, ösztöndíjakról.

A március 20-i megbeszélés legfőbb célja az intézmények közötti jó kapcsolat elmélyítése, a beiskolázási tevékenység hatékonyságának növelése volt. Az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy a Gazdálkodási Kar támogassa a középiskolai fejlesztési-mentorálási programokat, a kari információk eljussanak a tanulókhoz a középiskola honlapján, facebook oldalán. A középiskolai tanulók bekapcsolódhatnak az egyetemi életbe, a tudományos munkába, részt vehetnek előadásokon, szemináriumokon. A mentori program keretében folytatott kutató munka eredményeit a diákok a „DIÁK TDK”  Konferencián is bemutathatják.

Az együttműködés kiterjed a középiskolák orientációs napjain-hetein való kari részvételre, valamint a pénzügyi-gazdasági és fenntarthatósági-környezetvédelmi jellegű tájékoztatókon, képzésekben való szerepvállalásra.

A kari hallgatói önkormányzat egyeztetve a középiskolák diákönkormányzatával különböző témájú – filmsorozatok, zenei - játékos vetélkedőkre hívja meg a tanulókat, az első vetélkedő  témaköre 2018 májusában  terveik szerint a Trónok harca sorozatra épül!

 

Fotók: Hegedűs Sándor

Partnereink