Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

INTERNATIONAL CLUB

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

International Club

A Bethlen István Szakkollégium Idegen Nyelvi Támogató Csoportja kezdeményezésére a 2010/11-es tanévben (újra)indult klubbal igyekszünk a nyelvek iránt érdeklődők igényeit kielégíteni. A korábban már működő angol, német, orosz klub programok helyett most a főiskolán tanított 6 nyelven (francia, olasz és spanyol is), vagy velük kapcsolatosan zajlanak a rendezvények.

Mivel nem mindenki érdeklődik minden nyelv iránt, ezért a tanév 3. hetétől a vizsgaidőszak kezdetéig igyekszünk minden héten más idegen nyelvvel kapcsolatos programot kínálni. Így minden klubba járó megtalálhatja magának a megfelelő programot.

Rendezvényeink célja, hogy tanórákon kívül is lehetőség nyíljon a nyelvi kompetencia fejlesztésére változatos módon: pl. anyanyelvi vendégekkel (cégvezetők, szakemberek, művészek, sportolók) való találkozással, előadóestek, élménybeszámolók, koncertek meghallgatásával, vetélkedőkön, vitákon való részvétellel, valamint filmek megtekintésével.

Reméljük, sikerül szórakoztató, és egyben hasznos programokat nyújtani minden látogatónak.

Az aktuális eseményeket plakátokon, a Főiskola és az Idegen Nyelvi Tanszék honlapján, illetve NEPTUN-üzenetben is hirdetjük. 

Az INTERNATIONAL CLUB programjai

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Idegennyelv-oktatás a Gazdálkodási Karon

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT

Partnereink