Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

GK Felvételi hírek

Nyílt napi összefoglaló

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2017.01.25 09:04 módosítva: 2017.02.10 20:53 Készítette : Hernyák Gábor

Nyílt Napi összefoglalóA mai fiatalok pályaválasztásának egyik fő szempontja az, hogy a megszerzett szakmájukkal milyen esélyekkel helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon. A PAE Gazdálkodási Karán megrendezett nyílt napon éppen ezért ezekkel az információkkal is vártuk a továbbtanulni vágyó fiatalokat.

A kari bemutatók mellett kiemelt szerepet kapott a gyakorlatorientált duális képzés ismertetése is, hiszen ebben a képzési formában a tanulmányok mellett dolgozik a hallgató, valódi cégnél szerez gyakorlatot, ami sok esetben már munkalehetőséget is jelent. Több partnercégünk személyesen is képvislete magát rrendezvényünkön.

Az érdeklődők megismerkedhettek a képzési portfólió mellett a hallgatói önkormányzattal, bejárhatták az épületet és betekintést nyerhettek a Tanétterem illetve a Tanszálloda munkájába is.

Tovább

Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.12.23 14:54 módosítva: 2017.01.27 09:36 Készítette : Hernyák Gábor

Felvételi 2017Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás, már lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre - közölte az Oktatási Hivatal pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a felvételizők - a 2017. február 15-i jelentkezési határidőig - legfeljebb hat helyet (ebből hármat díjmentesen) jelölhetnek meg az E-felvételiben. A három díjmentes helyen túli jelentkezésekért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni - tették hozzá.

Tovább

Ne tétovázz, jelentkezz hozzánk! - NJE Gazdálkodási Kar - Beiskolázási tájékoztató

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.11.20 13:26 módosítva: 2018.02.19 10:23 Készítette : Hernyák Gábor

PAE Gazdálkodási Kar - Beiskolázási tájékoztató

Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar - Szolnok

Intézményünk kifejezett célja, hogy a képzési területén hallgatóit versenyképes, a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő tudással vértezze fel és diákjaink a diploma megszerzése után mind belföldi, mind külföldi munkahelyen megállják a helyüket. Céljaink elérését gyakorlatias és a gazdasági életben is elismert oktatói gárda valamint európai színvonalú oktatási épület és kollégium illetve minden igényt kielégítő könyvtári és informatikai szolgáltatások segítik.
PADMA- és Városi ösztöndíj lehetőség akár a teljes képzési költségre!
A NJE Gazdálkodási Kar hallgatói négy alapszak, egy mesterszak és nagyszámú felsőoktatási szakképzési szak kínálatából választhatnak. A 2009-ben elkészült a Campus új oktatási főépülete, a kollégium, a Campus (tan)Étterem és a Liget Hotel*** (tanszálloda) is a hallgatók rendelkezésére áll. Intézményünk 21. századi színvonalon tudja biztosítani az oktatók és hallgatók elhelyezését, a modern és minőségi felsőoktatás, a tudományos munka és szolgáltatás feltételeit, a város talán legszebb részén, a Tiszaligetben.

Tovább

Szolnok Város ösztöndíjat alapított a Gazdálkodási Karon tanuló hallgatóknak

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.10.25 18:41 módosítva: 2016.11.07 10:58 Készítette : Hernyák Gábor

Szolnok Város ösztöndíjat alapított a Gazdálkodási Karon tanuló hallgatóknak"2016. július 1-én jött létre kecskeméti székhellyel a Pallasz Athéné Egyetem, melynek Gazdálkodási Kara itt, a megyeszékhelyen működik. Annak érdekében, hogy a Szolnokon vagy a kistérségi társulás településein élő fiatalok más szakképzési helyszín helyett a helyi képzést válasszák az önkormányzat tárgyalásokat folytatott az egyetemmel. Ennek eredményeként a város ösztöndíjat alapít.


Tovább

Partnereink