Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

GK Felvételi hírek

Nyílt napi összefoglaló

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2017.01.25 09:04 módosítva: 2017.02.10 20:53 Készítette : Hernyák Gábor

Nyílt Napi összefoglalóA mai fiatalok pályaválasztásának egyik fő szempontja az, hogy a megszerzett szakmájukkal milyen esélyekkel helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon. A PAE Gazdálkodási Karán megrendezett nyílt napon éppen ezért ezekkel az információkkal is vártuk a továbbtanulni vágyó fiatalokat.

A kari bemutatók mellett kiemelt szerepet kapott a gyakorlatorientált duális képzés ismertetése is, hiszen ebben a képzési formában a tanulmányok mellett dolgozik a hallgató, valódi cégnél szerez gyakorlatot, ami sok esetben már munkalehetőséget is jelent. Több partnercégünk személyesen is képvislete magát rrendezvényünkön.

Az érdeklődők megismerkedhettek a képzési portfólió mellett a hallgatói önkormányzattal, bejárhatták az épületet és betekintést nyerhettek a Tanétterem illetve a Tanszálloda munkájába is.

Tovább

Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.12.23 14:54 módosítva: 2017.01.27 09:36 Készítette : Hernyák Gábor

Felvételi 2017Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás, már lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre - közölte az Oktatási Hivatal pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a felvételizők - a 2017. február 15-i jelentkezési határidőig - legfeljebb hat helyet (ebből hármat díjmentesen) jelölhetnek meg az E-felvételiben. A három díjmentes helyen túli jelentkezésekért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni - tették hozzá.

Tovább

Szolnok Város ösztöndíjat alapított a Gazdálkodási Karon tanuló hallgatóknak

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.10.25 18:41 módosítva: 2016.11.07 10:58 Készítette : Hernyák Gábor

Szolnok Város ösztöndíjat alapított a Gazdálkodási Karon tanuló hallgatóknak"2016. július 1-én jött létre kecskeméti székhellyel a Pallasz Athéné Egyetem, melynek Gazdálkodási Kara itt, a megyeszékhelyen működik. Annak érdekében, hogy a Szolnokon vagy a kistérségi társulás településein élő fiatalok más szakképzési helyszín helyett a helyi képzést válasszák az önkormányzat tárgyalásokat folytatott az egyetemmel. Ennek eredményeként a város ösztöndíjat alapít.


Tovább

HALLGATÓI ÉLET és SPORT A PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM, GAZDÁLKODÁSI KARÁN

GK Felvételi hírek Létrehozva: 2016.09.27 13:39 módosítva: 2017.12.04 15:55 Készítette : Hernyák Gábor

Hallgatói élet és sportKarunk tartalmas és színes diákélettel, az önképzés, a szabadidős tevékenység számtalan formájával kínál lehetőséget arra, hogy hallgatói megfelelő felkészültséggel, baráti, emberi kapcsolatokkal "felvértezve" léphessenek a munkaerőpiacra.

A Karunk szerves része a Hallgatói Önkormányzat (HÖK), amely a hallgatók érdekvédelmi szerve: "Hallgatók a hallgatókért"

Tovább

Partnereink