Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

FERZOL LEMEZMEGMUNKÁLÓ KFT.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Cégbemutató

FERZOL LEMEZMEGMUNKÁLÓ KFT.A szerszámgyártás területén, hagyományos forgácsológépek; esztergák, marók, köszörűk, mellett huzalos szikraforgácsolóval fejlesztettük gépparkunkat.

A lemezsajtolás területén 1,5 t nyomóerőtől a 250 t-ig fejlesztettük gépi erőforrásainkat. CNC lemezmegmunkálásunk területén újabb és újabb nibbelő, hajlító, lézervágó berendezésekkel bővültünk. Épületeinket 2000 m2 újonnan épült üzemcsarnokkal bővítettük, itt került újonnan kialakításra egy termék és alapanyag raktár, mára már a legújabb, legmodernebb gépeket használjuk. Gépjármű parkunk is fejlődött az elmúlt években, 1,5 t - 17 t teherbírású tehergépjárművekkel végezzük az általunk gyártott termékek, alkatrészek ill. a termeléshez szükséges alapanyagok szállítását.
Cégünk megszerezte az ISO 9001:2000 minősítést, mely szükségessé tette a MEO terület kialakítását, mérő- ellenőrző eszközök fejlesztését.

A 2006-os év mérföldkő volt a cég történetében, ebben az évben vezettük be vállalatirányítási rendszerünket, az Infor.com 6.3-ast (www.corvex.hu).
Partnereink létszáma, összetétele is jelentősen átalakult az utóbbi években, jelen vagyunk a hűtés- fűtéstechnikai berendezéseket, elektronikai berendezéseket gyártó cégek beszállítói listáin.
Alkalmazotti létszámunk mára már elérte az 110 főt, melyből 20 fő folytat irányító, adminisztratív tevékenységet a többi produktív termelőmunkát végez.
Folyamatosan tervezzük tovább bővíteni, fejleszteni mind a termelő-, mind a humán erőforrásainkat.  bővebben itt

Kapcsolódó képzések:

  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök 
  • Műszaki menedzser

Cég alapadatok:

  • FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.
  • Székhelye: 2679 Tápiószőllős, Ceglédi út 15.
  • Postacíme: 2679 Tápiószőllős, Ceglédi út 15.
  • Telefon: (+36) 53/585-080
  • TeleFax: (+36) 53/585-081
  • Web: http://www.ferzol.hu

Partnereink