Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Felkészítő tréning az OTDK-ra továbbjutott hallgatóinknak

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Felkészítő tréning az OTDK-ra továbbjutott hallgatóinknakHagyományteremtő jelleggel, első alkalommal került megrendezésre a négy egyetemi karról az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK) továbbjutott hallgatók prezentációs felkészítő tréningjére 2017. január 25-én. A tréningnek a PAE Gazdálkodási Kar adott otthont. A résztvevőket Dr. Fülöp Tamás tudományos rektor-helyettes, Dr. Lakatos Vilmos dékán és Dr. Földi Kata, a kari TMDT elnöke is köszöntötte.

Dr. Kacsirek László, a szolnoki Gazdálkodási Kar tanára interaktív foglalkozással segítette a hallgatókat az OTDK prezentációra való felkészülésükben. Az országos elismertségnek örvendő szakember abban adott tanácsot hallgatóinknak, hogyan tűnjenek ki a többi előadó közül dinamikus, szakszerű és szórakoztató prezentációikkal.

A tréningen olyan technikákat beszéltek meg a hallgatókkal, amelyek segítségével dolgozataik bemutatása során össze tudják állítani az épp megfelelő tartalmat, be tudják tartani az időt, meg tudják ragadni és fenn tudják tartani a figyelmet, és nem utolsósorban el tudják kápráztatni a zsűrit és versenytársakat egyaránt.

KÉPGALÉRIA

(fotó: Hegedűs Sándor)

Partnereink