Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Diplomaátadóval kapcsolatos tudnivalók végzős hallgatóinknak

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Diplomaátadóval kapcsolatos tudnivalók végzős hallgatóinknakKedves Végzős Hallgatónk!

Gratulálunk tanulmányai sikeres befejezéséhez! Ezen az oldalon tájékozódhat a diplomaátadó ünnepi szenátusi üléssel kapcsolatos tudnivalókról.

Időpont, helyszín

Az oklevelek és igazolások ünnepélyes átadására a 2017. február 24-én, (pénteken) 14.00 órakor kezdődő diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen kerül sor, amelyet a Gazdálkodási Kar főépületének aulájában tartunk. (Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.) Kérjük, hogy az ünnepségen névvel ellátott ülőhelyét legkésőbb 13.45-ig foglalja el.

Parkolás

A főépület és a B épület mellett elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. Kérjük, a főépület előtt ne parkoljanak!

Talárviselés

A diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen a végzős hallgatók diplomájukat, oklevelüket, igazolásukat talárban vehetik át. Az ünnepségen csak ebben a viseletben lehet részt venni. A talárviselés minden végzősre vonatkozik, függetlenül attól, hogy mit vesz át (diplomát, oklevelet vagy igazolást). Talársapkát kizárólag a diplomát, oklevelet átvevő végzős hallgatók viselhetnek. Kérjük, fehér kesztyűről mindenki maga gondoskodjon!

A talárviselésről közös rektori-kancellári utasítás készült. A fontosabb információkat itt is kiemeljük, de kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításban foglaltakat is, mely a következő linken elérhető: http://gk.uni-pae.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/4000101/m/1030

KÖLCSÖNZÉSI DÍJ ÉS KAUCIÓ
A talárt, a sapkát és a nyakkendőt kölcsönzési díj fejében és kauciót letétbe helyezve lehet igénybe venni. A lehető legkedvezőbb kölcsönzési díjat állapítottuk meg, amely a talár kezelését, tisztíttatását fedezi, és az Öné marad emlékül a hímzett kari logó. A letétbe helyezett kaució a „talárcsomag” sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár. A kölcsönzési díjat és a kauciót a „talárcsomag” átvételekor készpénzben kell kifizetni.

 

Kölcsönzési díj: 3000 Ft       Kaució: 10 000 Ft

 

TALÁR ÁTVÉTELE ÉS LEADÁSA
A talárt a diplomaátadó napján 10.00 és 13.30 között lehet átvenni. A diplomaátadó záró időpontját követően minél előbb kérjük a talár visszaszolgáltatását az átvétel helyén. A "talárcsomag" hiánytalan és sérülésmentes leadása esetén a kaució visszajár. Kérjük, az utasításban tekintsék meg a sérülés vagy hiány esetén fizetendő díjat, amit a kaucióból vonunk le. A megszabott díjakkal arra szeretnénk Önöket ösztönözni, hogy vigyázzanak a viseletre.

A talár átvételének és leadásának helyszínei a campus főépület erre a célra kijelölt tantermei.

Meghívók

Elektronikus meghívó letölthető:

http://gk.uni-pae.hu//images/hallgato/2017_02_pae_gk_diplomaatado_hallgatoi_meghivo.jpg


Fotózás

Az ünnepségen minden végzős hallgatóról készül fotó a diploma átvételekor, amelyet térítésmentesen letölthetnek a http://gk.uni-pae.hu/galeria oldalról. Az első széksor vonala előtt csak az intézmény fotósa és a sajtó munkatársai fotózhatnak, a biztonsági őrök mindenki mást elküldenek. Kérjük, hogy tájékoztassa erről kedves rokonait, ismerőseit.

Ülőhelyek

A diplomaátadó szenátusi ülésen a meghívott vendégek és a végzősök számára fenntartott ülőhelyeken túl csak igen korlátozott számban állnak rendelkezésre ülőhelyek. Kérjük, hogy vendégei meghívásakor tartsa ezt szem előtt. Az ünnepség a III. előadó teremben kivetítőn figyelemmel kísérhető.

Kívánunk Önnek sikeres pályafutást és jó egészséget!

Partnereink