Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Czombos Péter - Turizmus-vendéglátás szak, Szállodamenedzsment és Egészségturizmus szakirány

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

czpA Szolnoki Főiskola kiskunfélegyházi képzési helyén végeztem az alapképzést 2014 júniusában. Turizmus-vendéglátás szakon, szállodamenedzsment és egészségturizmus szakirányokon szereztem alapdiplomámat. A képzés során úgy érzem, hogy nagyon hasznos ismeretekre tettem szert, melyeket nem csupán az idegenforgalomban, de más, gazdasági vonatkozású munkahelyeken is kamatoztatni tudok. A száraz tananyag mellett kifejezetten elégedett voltam a főiskola oktatói gardájával, akik mindig nyitottak voltak a hallgatói kérdésekre, kérésekre, és céljuknak tekintették a hallgatók elméjének pallérozását.

Az alapképzést követően az SZTE-n szereztem mesterdiplomát, fordító-tolmács szakon. Az elhelyezkedés nem okozott gondot számomra, hiszen a mesterképzés utolsó évében már részmunkaidőben dolgoztam jelenlegi munkahelyemen, ahol a beszerzésért felelek, valamint tolmácsként ténykedek. A Szolnokon tanultaknak nagy hasznát veszem a mindennapi munkámban, annak ellenére is, hogy nem a turizmusban dolgozom; hiszen a menedzsment- és marketing ismeretek nélkülözhetetlenek ezen a területen is.

Nagyon örülök annak, hogy SzoFis hallgató lehettem, ha újra választanom kellene, akkor is boldogan választanám a Szolnoki Főiskolát, hiszen itt nem csupán használható tudással gazdagodtam a három év során, hanem a szemléletmódom is fejlődött, illetve nagyszerű szakmai és személyes kapcsolatokra tudtam szert tenni.

Czombos Péter
turizmus-vendéglátás, 2011-2014-es évfolyam
szállodamenedzsment, egészségturizmus

 

Partnereink