Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Beszámoló a Karrier Szafariról

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Beszámoló a Karrier SzafarirólAz Accor Hotels szervezésében 2016. november 14-16-án megrendezésre került a Karrier Szafari. A rendezvény célja az Accor Hotels felépítése és szervezeti egységeinek bemutatása mellett a gyakornoki lehetőségek ismertetése volt.

A programról az AccorHotelsJob Facebook oldalán szereztünk tudomást. A programban a három nap során hat, szállodalátogatással egybekötött szakmai előadást szerveztek. Mi, a harmadéves, turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatók a rendezvény második napjára látogattunk el; utazásunkhoz az Egyetem biztosított egy kisbuszt.

Az első előadásra, majd szállodalátogatásra 16:00-kor a Mercure Budapest Koronában került sor. Az előadást Vörös Ida, Account Key Manager tartotta Az Accor Hotels értékesítési stratégiája és az értékesítési szegmensek bemutatása címmel.

A következő előadást a Határ úti Ibis Budapest Aeroban tartotta Gábris Levente, a Novotel Budapest Centrum Palace F&B managere18:00-i kezdettel. Előadása címe Food & Beverage koncepciók volt, melynek keretében bemutatta a Novotel Budapest Centrum Palace Hotel Palace éttermének felújítási tervét, a felmerülő lehetőségeket, majd a végleges koncepciót.

A két helyszínen nemcsak az előadásokon való részvételre és a szállodalátogatásra nyílt lehetőségünk, hanem beszélgethettünk az előadókkal és a dolgozókkal is, akik többek között azt is hangsúlyozták, hogy az Accor Hotels szállodalánc különös hangsúlyt fektet a gyakornoki képzésre, így biztosítják az utánpótlást a szállodákban; ezt igazolja az a tény is, hogy a Karrier Szafarin bemutatkozó managerek nagy része az Accor Hotels valamelyik szállodájában töltötte gyakorlatát. Továbbá az is elhangzott, hogy egy hasonló jellegű rendezvényt szeretnének szervezni tavasszal, ahol további Accor-szállodákat ismertetnének meg az érdeklődőkkel.

Ezúton szeretnénk megköszönni Dr. Kóródi Márta és Dr. Mondok Anita tanárnőknek a szervezésbeli segítséget, bízunk benne, hogy a jövőben is lehetőségünk lesz részt venni hasonló jellegű programokon!

Balla Imre,Dumele Diána, Halál Noémi, Lencse Liza, Molnár Tünde, Nyers Alexandra, Sánta Fanni,Szilágyi Annamária

Beszámoló a Karrier Szafariról

 

Partnereink