Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

A PénzSztár megyei selejtezőjét tartották a szolnoki Campusban

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A PénzSztár megyei selejtezőjét tartották a szolnoki CampusbanÖt csapat vett részt a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny megyei selejtezőjén.

Öt iskola, a Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző iskola és Kollégium, a Lehet Vezér Gimnázium, a Varga Katalin Gimnázium, a Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, valamint a Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája csapat vett részt a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny megyei selejtezőjén. Az október 27-én délután, a Pallasz Athéné Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán megrendezett megméretés zsűrijének elnöke dr. Túróczi Imre rektori megbízott volt.

A versenyről:

Az esemény menete egyébként egyszerű: az online előselejtező két fordulójában szerzett összesített pontszám alapján a 19 megyében, Budapesten és a három határon túli területen legjobbnak bizonyult 5-5 csapat, azaz összesen száztizenöt méri össze a tudását a megyei selejtezőben. Minden helyszínen 5-5 négyfős csapat szerepel. A csapatok az eddig szerzett pontjaikat elveszítik, mindenki tiszta lappal indul a fordulóban. 
A megyei selejtezőben szereplő száz hazai csapatból huszonnyolc juthat tovább a középdöntőbe, a tizenöt határon túliból pedig négy.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből a szolnoki Varga Katalin Gimnázium „Aranyfedezet" nevű csapata végzett az élen és jutott tovább a regionális középdöntőbe.

Képek az eseményről

Partnereink